Megoldások

Cégünk holisztikus szemléletmódot követ, ezért nem csupán az eseti problémák megoldásában szeretnénk segíteni segíteni, hanem teljeskörű és egyedi igényekre szabott javaslatokat és stratégiákat kínálunk.

TWS

TWS EMELÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Be- és kiraktározás

A targoncák kulcsfontosságú szerepet játszanak a be- és kirakodás folyamatában, amely az anyagok mozgatását jelenti a raktárakban vagy ipari környezetekben. A be- és kirakodás célja, hogy hatékonyan és biztonságosan mozgassuk a terheket a kívánt helyre. A TWS által forgalmazott emelőgépek jelentősen felgyorsítják és megkönnyítik az anyagok mozgatását a be- és kirakodás folyamatában. Nem csupán az átlagos méretekkel rendelkező raktárba tudunk emelőgépet biztosítani, hanem a speciálisan kialakított helyeken is tudunk mozgatni. Például a kifejezetten szűk helyekre kifejlesztett UNIC Minipók daruval, vagy az AISLE-MASTER-el, amelyet szűk folyosóra találtak ki, és 50%-al több tárolási lehetőséget biztosít.

TWS EMELÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Speciális emelés- UNIC Minipók daru

A UNIC "mini spider" darui a világpiac legkompaktabb darui. A forradalmi design, minőségi gyártás, innovatív technológia hármasa biztosítja a hihetetlen kapacitást a legkisebb méretek mellett. A UNIC minipók darui rugalmasan és széles variálhatósággal igazodnak a különböző alkalmazási területekhez, mint sokemeletes épületek üvegbeszerelése, acélszerkezetek beépítése vagy éppen vasút karbantartása. Ha valahol a hozzáférés szűkös, a munkaterület korlátozott, és nem teszi lehetővé a feladat elvégzését, a UNIC minipók daruja lehet az egyetlen megoldás.

TWS Unic
TWS komissiózás targonca

TWS EMELÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

KomissiÓzás

A komissiózás célja a hatékony és pontos termékkiszolgálás biztosítása, valamint a logisztikai folyamatok optimalizálása. A targoncák jelentős szerepet játszanak ebben a folyamatban, mivel lehetővé teszik a könnyű mozgatást és emelést a raktárban vagy a logisztikai központban.

TWS EMELÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Targoncabérlet

Egyedi igényekre szabott megoldásokat javasolunk kedvező tarifákkal:


•    egy-két napos anyagmozgatás


•    szezonális szolgáltatás


•    full szerviz rental


Utóbbi  konstrukciónk leveszi a flotta-üzemeltetés gondját az Ön válláról, mivel a gépek műszaki üzembe helyezésétől, az esetleges szervizelésekig és felülvizsgálatokig minden feladatot mi látunk el - Önnek csupán targoncavezetőt és az üzemanyagot kell biztosítania - sőt, adott esetben a munkaerő kiközvetítésében is segítségére lehetünk.
Ilyen esetekben lehetőség van a targoncabérleti szerződés megkötésekor a gépek tényleges üzemóra teljesítésével arányos bérleti díj megállapítására is.

TWS targonca bérlet
TWS Doosan

TWS EMELÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Áthidaló bérleti megoldások

Az elektromos targoncák alacsony üzemeltetési költségeik és környezetbarát jellegük miatt egyre népszerűbbek a vállalkozások körében. Sajnos ezeknek a járműveknek a szállítási ideje akár 6-8 hónapot is igénybe vehet. Ez jelentős hátráltató tényező lehet azok számára, akiknek gyorsan kell terjeszkedniük. Megrendelőinknek áthidaló targoncabérlési megoldást biztosítunk dízel targoncáinkkal. Élvezze a munka folytonosságát kedvezményes bérleti feltételeinkkel.

TWS EMELÉSTECHNIKAI MEGOLDÁSOK

Targonca FELÚJÍTÁS

A targoncák felújítási folyamata az első lépéstől az utolsóig szigorú és alapos. 

1. lépés: Targonca , Emelőgép alapos ellenőrzése; 

2. lépés: Precíz szétszerelés; 

3. lépés: Átfogó, mindenre kiterjedő felújítás; 

4. lépés: Optikai felújítás; 

5. lépés: Precíz összeszerelés; 

6. lépés: Végső, aprólékos ellenőrzés. 

7. lépés: Működési és emeléstechnikai tesztelés, 

8. lépés: Targonca, emelőgép felújítási dokumentáció elkészítése.  

Ez a folyamat biztosítja, hogy ügyfeleink csakis a legmegbízhatóbb, legbiztonságosabb targoncákkal és emeléstechnikai eszközökkel dolgozzanak. A TWS minősége és teljesítménye verhetetlen a felújított targoncák és emelőszközök területén is.

TWS targonca felújítás