TWS Kft. 

Több mint 33 éve folyamatosan ügyfeleink kérdéseit és igényeit helyezzük előtérbe.

TWS KFT

MISSZIÓNK

A Budapest központú TWS Kft. az üzemen belüli és kívüli anyagmozgatás területén vált kiemelkedő vállalattá. Missziónk, hogy a belső és külső anyagmozgatási megoldások terén innovatív, hatékony és egyedi megoldásokat nyújtsunk minden egyes partnerünk számára. Bármilyen méretű vagy típusú projektről legyen szó, vállalatunk az ügyfél igényeinek mélyreható megértésével és személyre szabott megoldások kidolgozásával segíti ügyfeleinket. A TWS Kft. büszke arra, hogy tartós, sikeres kapcsolatokat épített ki ügyfeleivel, akik megbíznak bennünk és szolgáltatásainkban, ezáltal lehetővé téve számunkra, hogy együtt növekedjünk és fejlődjünk a folyamatosan változó piaci környezetben.


TWS KFT

TELEPHELYÜNK

Budapest Íves utca 10-ben található telephelyünkön, ahol központi irodánk is van, egyben szolgáltatásaink széles körét is bemutatjuk. Itt nem csupán adminisztratív központunk működik, hanem szervizünk és alkatrészraktárunk is helyet kap, garantálva, hogy ügyfeleink gyors és hatékony kiszolgálásban részesüljenek. 

 

Emellett a telephelyünkön kiállításra kerülnek új targoncáink, és az érdeklődők megtekinthetik használt, felújított gépeinket is, melyek szintén magas minőséget képviselnek, de egy kedvezőbb ár-kategóriába tartoznak. Mindegyik termékünkkel a célunk, hogy minden ügyfelünk megtalálja a számára leginkább megfelelő anyagmozgatási megoldást, függetlenül attól, hogy új vagy használt eszközben gondolkodik.

TWS KFT

SZOLGÁLTATÁSAINK

Szolgáltatásaink körében széles spektrumot fedünk le, hogy minden igényt kielégíthessünk a targoncahasználattal kapcsolatosan. A targonca szerviz mellett teljes körű targoncafelújítást is vállalunk, mely magában foglalja az esetlegesen szükséges alkatrész-cseréket, festést és egyéb javítási, felújítási munkálatokat. Bérleti szolgáltatásaink keretében rövid- és hosszútávú opciókat kínálunk ügyfeleinknek, hogy minden projekthez és időszakhoz a legoptimálisabb megoldást választhassák. Emellett finanszírozási konstrukciókkal is állunk rendelkezésre, hogy támogathassuk vásárlóinkat az új vagy felújított targoncák beszerzése során, és hogy segítségükre lehessünk a számukra legmegfelelőbb finanszírozási megoldás kiválasztásában.

TWS KFT

KARRIER A TWS-NÉL

Pályázóink számára különböző pozíciók állnak rendelkezésre, beleértve az anyagmozgatási szakértőket, mérnöki pozíciókat, értékesítési szerepeket, adminisztratív feladatokat és sok mást. Hiszünk abban, hogy a cég sikerének kulcsa a tehetséges és elhivatott munkaerő, és ezért nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai fejlődés és a karrierépítés támogatására.


- Versenyképes fizetés és juttatási csomag

- Fejlődési és előrelépési lehetőségek

- Támogató és inspiráló munkakörnyezet

- Szakmai képzések és fejlesztési programok


Csatlakozzon hozzánk, és legyen részese egy olyan csapatnak, amely innovációval és elkötelezettséggel alakítja az anyagmozgatási ipart!