TWS TARGONCA ÉS 

EMELŐGÉP SZERVIZ

Telephelyünkön mindazon infrastruktúra a rendelkezésünkre áll,
ami a magas műszaki színvonalú szolgáltatás biztosításához elengedhetetlen.

Munkatársaink mélyreható ismeretekkel rendelkeznek az elektromos és dízel targoncák komplex szerkezetéről és működéséről, biztosítva, hogy a gépeit a legmagasabb színvonalon és precízitással szervizeljük. 


Felszerelésünk és technológiánk a legmodernebb és legkorszerűbb, így képesek vagyunk minden javítási és karbantartási feladat elvégzésére, legyen szó motorfelújításról, elektromos rendszer karbantartásáról vagy egyéb specializált javítási igényről. A TWS szakértő csapata évek óta vezető szerepet töltenek be a targoncajavítási iparban, ahol mély technikai tudásukkal és elkötelezettségükkel segítenek ügyfeleinknek maximalizálni flottájuk üzemidejét és hatékonyságát. 


Engedje meg, hogy a magas szintű szaktudásunk és elkötelezettségünk a precizitás iránt a TWS-t az Ön targonca szervizpartnerevé tegye, és tapasztalja meg azt a biztonságot, amelyet egy valódi iparági szakértővel való együttműködés nyújthat!


Fedezze fel a TWS Kft. kimagasló targoncaszerviz lehetőségeit, ahol az általunk forgalmazott eszközök szervizelése mellett széles körben állunk rendelkezésére mindenféle targoncagyártó termékeinek karbantartásával és javításával is. Engedje meg, hogy gondoskodjunk alkatrészellátásukról és a különböző gyártók targoncáinak szakértői szervizeléséről, garantálva az Ön műveleteinek folyamatosságát. Büszkén vállaljuk az emelőgépek MSZ 16225 szabvány által előírt időszakos vizsgálatok szakszerű elvégzését minden típusú targoncára. Elkötelezett és tanúsított partnere az iparnak: termékeink és szolgáltatásaink az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minősítéssel büszkélkedhetnek.  A TWS Kft. nem csupán egy vállalat - hanem az Ön megbízható és minősített targonca és emeléstechnikai szerviz partner.

TWS TARGONCA ÉS EMELŐGÉP SZERVIZ

A TARGONCA ÜZEMELTETÉSI BIZTONSÁGÁT ADJUK A SZERVIZ SZOLGÁLTATÁSUNKKAL

 • teljes körű targonca és emelőgép javítás
 • elektromos targonca szerviz
 • időszakos karbantartás
 • speciális hidraulika szerviz
 • biztonsági felülvizsgálatok
 • akkumulátor szerviz
 • töltőberendezés javítás és szerviz
 • Abroncscsere

Gondoskodunk arról, hogy flottája mindíg üzemeljen. A TWS targoncaszerviz személyre szabott szolgáltatásokat nyújt, hogy targoncaflottája mindenkor a toppon legyen. A szolgáltatásaink magukban foglalják:

 

- Full szerviz (teljes körű szerviz)

- Karbantartás csomagok

- Targonca, emelőgép felújítás 

 

Önöknél az GYÁRTÁSI üzemidő aranyban mérhető.

A TWS maximalizáljA HOZZÁ A TARGONCÁK ÜZEMIDEJÉT IS

 

Az igénybevétellel arányos üzemóránkénti szervizdíj megfizetése mellett szakértőink precízen és hatékonyan végzik targoncáik javítási és karbantartási feladatait. Ezen túlmenően, elvégezzük az emelőgépekre vonatkozó, a biztonsági szabványok által szigorúan előírt időszakos vizsgálatokat, mindent beleértve, ami ehhez kapcsolódik. Átfogó szolgáltatásunk magában foglalja az összes anyagköltséget és munkadíjat, beleértve a kiszállási költségeket, továbbá a meghibásodás esetén a cseretargonca minden költségét – mindezt díjmentesen biztosítjuk Önnek. Bízza ránk flottája üzemeltetését, és élvezze a gondtalan működést, melyet a szolgáltatásaink garantálnak.

Minimális Leállások: Rövid leállásidőkkel maximalizáljuk üzemidejét, köszönhetően gyors kommunikációnknak és gyors válaszadási időnknek.

Azonnali Helyszíni Támogatás: Szerviztechnikusaink néhány órán belül a helyszínen lehetnek, hogy azonnali támogatást és szakértelmet biztosítsanak.

Optimalizált Alkatrészellátás: Hatékony alkatrészlogisztikánk biztosítja az eredeti vagy minőségi targonca-alkatrészek kiszállítását, minimális várakozási idő mellett.

TWS TARGONCA ÉS EMELŐGÉP KARBANTARTÁS

NEM VÁRT ÜZEMSZÜNETEK, LEÁLLÁSOK KIKÜSZÖBÖLÉSÉRE

 • Rendszeres Felülvizsgálat és Karbantartás: Biztosítva a flotta tartós, megbízható teljesítőképességét.
 • Hosszú Távú Flotta Üzemeltetés: Optimalizálva az üzemeltetési költségeket és maximalizálva az üzemidőt.
 • Személyre Szabott Teljesítmény Modulok: A targoncaflottája egyedi igényeire szabva.
 • Átlátható és Tervezhető Költségstruktúra: Nincsenek meglepetések, csak előre tervezhető, stabil költségek

A TWS gondoskodik targoncaflottája következetes és előrelátó karbantartásáról, biztosítva az optimális teljesítőképesség hosszú távú fenntartását, használva eredeti vagy minőségi ellenőrzött utángyártott alkatrészeket. 


A TWS karbantartási szolgáltatásaink nem csak segítenek a targoncák amortizációjának nyomon követésében és minimalizálásában a mindennapi terhelések mellett, hanem személyre szabottan az Ön specifikus alkalmazási igényeire szabják a karbantartási tevékenységeket. A legújabb analitikai szoftverek biztosítják a TWS technikusainak munkájának tartós hatékonyságát, csökkentve az állásidőket és a javítási költségeket.