TWS Smartlifting

SZAKÉRTŐ AZ EMELÉSTECHNIKÁBAN

A TWS az emelési és anyagmozgatási megoldások átfogó választékát kínálja, amelyeket úgy terveztünk, hogy megfeleljenek ügyfeleink egyedi igényeinek. Különböző eredetű problémák megoldására javasolunk emelő-,és anyagmozgató gépeket, amelyek számos iparágban, például a logisztikában, mezőgazdaságban, az építőiparban, a gyártásban, a szállítmányozásban és más speciális iparágakban használhatóak. Tapasztalt mérnökeink nemcsak megbízható és biztonságos emelőgépeket kínálnak, hanem a hatékonyság és termelékenység maximalizálását célzó rendszereket is. 35 éves tapasztalattal a szakmában biztosak vagyunk abban, hogy minőségi termékeket kínálunk verhetetlen megbízhatósággal és feltételekkel. 

0
képviselt márka
0
Munkatárs
0
m2 alapterület

TWS
SMART LIFTING

A vállalatunk magyarországi márkaképviselete a DOOSAN, és COMBILIFT targoncáknak, ill. raktártechnikai gépeknek. Vállalatunkat nemzetközi szakmai díjjakkal több alkalommal is elismerték. Társaságunk talán a legrégibb hazai tulajdonban álló vállalkozás (alapítás éve 1990), melynek sikerült a külföldi befektetők mellett a csúcson maradni és a magyar kisvállalkozásoktól a multinacionális óriásokig kiszolgálni az anyagmozgatási igényeket. A vállalat tulajdonosi struktúrája stabil, a tulajdonosok maguk is részt vesznek a vállalat irányításában. Kiemelten fontos küldetésnek tartjuk, hogy a vállalati eredményeket hazai befektetésekre fordítva a magyarországi gazdasági prosperitást szolgáljuk.

A vállalat üzleti kultúráját a transzparens vállalat irányítás, a hazai gazdasági prosperitás iránti elhívatottság és a tulajdonosi felelősség vállalás jellemzi.


A TWS Kft központja 1800 m2 alapterületen helyezkedik el, ebből 450 m2 a műhely felület, 200 m2 alkatrészraktár, 300 m2 targonca tároló, 300 m2 irodaépületben végezzük a napi munkánkat. Telephelyünkön mindazon infrastruktúra a rendelkezésünkre áll, ami a magas műszaki színvonalú szolgáltatás biztosításához elengedhetetlen.

TWS
központja:

1044 Budapest,

 Íves utca 10.

A Kft. 46 fős létszámából 25 fő végzi a szervizzel, javítással kapcsolatos feladatokat. A TWS Kft állandó személyi állománnyal dolgozik, munkatársaink nagy része a TWS Kft alapítása óta itt dolgozik, szerelőink birtokában vannak a szükséges szakmai ismereteknek, rutinnak. A vállaltnál sok év szakmai tapasztalattal bíró, diplomás mérnökök, nyelveket beszélő, felsőfokú képesítésű, professzionális vezetők dolgoznak. A TWS Kft szervize 21 db műhely gépkocsival rendelkezik, melyek a szükséges célszerszámokkal, és a javításokhoz szükséges alkatrészekkel vannak felszerelve.

Az alábbi szervizpontokról keressük fel partnereinket: Nyíregyháza, Kiskunhalas, Pécs, Nagyvázsony, Mór, Oroszlány, Dunaújváros, Győr. Budapesten 6 db műhely gépkocsi, továbbá szerződéses műhelyeink útján Békés, Törökszentmiklós és Marcali térsége. Győrben regionális szerviz központot hoztunk létre, ahol 5 szerelő, 3 db műhely gépkocsival végzi el karbantartási, javítási feladatait környező partnereinknél. A TWS Kft szerviz diszpécsere a nap 24 órájában telefonon és/vagy online fogadja a szerviz igényeket.

TWS történet

Csatlakozz hozzánk. Legyél történetünk része.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

+36 30 201 3514